Risotto de quinoa à la provençale

Risotto de quinoa à la provençale

4.2 104 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
4 portions

Składniki

  • de parmesan coupé en morceaux
    40 g
  • échalotes
    2
  • d'huile d'olive
    2 c. à soupe
  • de quinoa rincé à l'eau froide
    230 g
  • d'eau
    400 g
  • cube de bouillon de légumes 100% végétal
    1
  • tomates séchées à l'huile coupées en quartiers
    4
  • olives noires
    8
  • de raisins secs blonds
    1 c. à soupe
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    1 - 2 pincées
  • de pignons de pin
    1 c. à soupe
  • feuilles de basilic frais
    5 - 8

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 480 kcal / 1996 kJ
Białko 14 g
Tłuszcz 25 g
Węglowodany 51 g
Błonnik 6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...