Hachis de légumes au boulgour

Hachis de légumes au boulgour

3.5 31 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
6 portions

Składniki

  • 50 g de parmesan coupé en morceaux
  • 500 g de patates douces coupées en rondelles (1 cm env.)
  • 200 g de carottes coupées en tronçons
  • 170 g de navets nouveaux, coupés en deux
  • 300 g de betterave crue coupée en cubes
  • 1200 g d'eau
  • 2 c. à café rase de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 - 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 200 g de pousses d'épinards frais
  • 200 g de boulgour
  • 10 feuilles de basilic frais

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 7 g
Kalorie 830 kJ / 197 kcal
Tłuszcz 3 g
Błonnik 5 g
Węglowodany 34 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...