Urządzenia i Akcesoria
Steamed asparagus with caper crumbs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
day old sourdough bread torn into pieces60 g
-
lemon zest only, no white pith, peeled into strips (1 x 4 cm)1
-
salted capers rinsed and drained1 tbsp
-
raw almonds40 g
-
sweet paprika1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh ground black pepper½ tsp
-
unsalted butter1 tbsp
-
olive oil plus extra for garnishing1 tbsp
-
water plus extra for cooling500 g
-
asparagus woody ends trimmed2 bunches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
62.7 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
598.8 kJ /
142.5 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
5.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Steamed greens with lemon feta
20 min
Parsnip and bean mash
25 min
Broccoli and blue cheese soup
25 min
Green goodness soup
10 min
Spicy cauliflower soup
20 min
Chicken and port pâté
1 godz. 30 min
Cream of mushroom soup
20 min
Broccoli and pea soup with cauliflower cashew cream
40 min
Cherry margarita
25 min
Chilli creamed corn
40 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.
Broccoli soup with sage oil
30 min