Urządzenia i Akcesoria
Steamed asparagus with caper crumbs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
day old sourdough bread torn into pieces60 g
-
lemon zest only, no white pith, peeled into strips (1 x 4 cm)1
-
salted capers rinsed and drained1 tbsp
-
raw almonds40 g
-
sweet paprika1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh ground black pepper½ tsp
-
unsalted butter1 tbsp
-
olive oil plus extra for garnishing1 tbsp
-
water plus extra for cooling500 g
-
asparagus woody ends trimmed2 bunches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
62.7 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
598.8 kJ /
142.5 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
5.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Marinated lobster tail with bread salad and avocado soup (Tetsuya Wakuda)
30 min
Grilled mushrooms with avocado and parsley dressing
20 min
Anise-cured salmon
14 godz. 10 min
Creamed spinach
15 min
Confit salmon, Parmesan gnocchi with cauliflower cream
7 godz. 10 min
Brussels sprouts and buckwheat winter salad
45 min
Peaches in white wine syrup
4 godz.
Lamb cutlets with spinach and pea purée
40 min
Parmesan-crusted lamb cutlets, creamed spinach and smashed spuds
1 godz. 15 min
Poached egg pots with smoked salmon and avocado salsa
30 min
Steamed snapper, black beans and rice
1 godz. 10 min
Oysters Mignonette
5 min