Steamed asparagus with caper crumbs
TM6 TM5 TM31

Steamed asparagus with caper crumbs

4.5 (12 ocen)

Składniki

  • 60 g day old sourdough bread, torn into pieces
  • 1 lemon, zest only, no white pith, peeled into strips (1 x 4 cm)
  • 1 tbsp salted capers, rinsed and drained
  • 40 g raw almonds
  • 1 tsp sweet paprika
  • 2 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 2 sprigs fresh mint, leaves only
  • ½ tsp fresh ground black pepper
  • 1 tbsp unsalted butter
  • 1 tbsp olive oil, plus extra for garnishing
  • 500 g water, plus extra for cooling
  • 2 bunches asparagus, woody ends trimmed

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
598.8 kJ / 142.5 kcal
Białko
3.9 g
Węglowodany
5.9 g
Tłuszcz
11.2 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Błonnik
2.3 g
Sód
62.7 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy