Urządzenia i Akcesoria
Steamed asparagus with caper crumbs
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
6 portions
Składniki
-
day old sourdough bread torn into pieces60 g
-
lemon zest only, no white pith, peeled into strips (1 x 4 cm)1
-
salted capers rinsed and drained1 tbsp
-
raw almonds40 g
-
sweet paprika1 tsp
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh mint leaves only2 sprigs
-
fresh ground black pepper½ tsp
-
unsalted butter1 tbsp
-
olive oil plus extra for garnishing1 tbsp
-
water plus extra for cooling500 g
-
asparagus woody ends trimmed2 bunches
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
62.7 mg
Białko
3.9 g
Kalorie
598.8 kJ /
142.5 kcal
Tłuszcz
11.2 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
2.7 g
Węglowodany
5.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stuffed mushrooms with Manchego cheese
40 min
Duck breast à l`orange with orange zabaglione
2 godz. 20 min
Zucchini bites with charred tomato dressing
50 min
Classic gin and cucumber icy poles
24 godz. 15 min
Tomatoes with wasabi dressing
10 min
Watermelon and salmon ceviche stack
25 min
Watermelon gazpacho with jalapeño oil
1 godz. 20 min
Steamed prawns or scallops
20 min
Mixed tomato and labne salad
24 godz. 20 min
Steamed fish with green mash
50 min
Cauliflower, broccoli and blue cheese gratin
1 godz.
Steamed greens with lemon feta
20 min