Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di filetti di gallinella (peso netto)
- ½ cucchiaino di zenzero grattugiato fresco
- 15 g di olive denocciolate (nere e/o verdi a piacere) a metà
- 20 g di sedano a pezzi (2 cm)
- 40 g di carota, pelata e a pezzi (2 cm)
- 100 g di porro a pezzi
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 500 g di acqua
- 1 cucchiaino di sale
- 80 g di miglio in chicchi
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1837 kJ / 439 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 20 g
- Błonnik
- 4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Minestra di zucca e miglio (vegan)
50min
Polenta ai porri
1h 5min
Zuppa di quinoa (senza glutine)
55min
Grano saraceno, pomodori secchi e tonno
25min
Sorgo con zucchine, uvetta e pinoli (vegan)
50min
Zuppa di quinoa
35min
Sorgo con mandorle e peperoni (vegan)
50min
Zuppa di quinoa e fagioli borlotti
35min
Minestra di grano saraceno e cicoria
55min
Zuppa di spinaci e grano saraceno
40min
Grano saraceno con pomodorini e basilico
30min
Insalata di miglio e tonno
55min