
Urządzenia i Akcesoria
醋溜鱸魚
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份
Składniki
-
鱸魚 洗淨、切段(厚度約1公分)350 - 400 克
-
薑 切絲30 克
-
新鮮紅辣椒 去籽、切絲15 克
-
蔥 切絲30 克
-
水500 克
-
鹽1 茶匙
-
冰糖粉1 大匙
-
烏醋5 大匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
104 kcal /
437 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
0.1 g
Węglowodany
7.7 g
Błonnik
0.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

閤家團圓年菜
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan