Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 - 400 克 鱸魚, 洗淨、切段(厚度約1公分)
- 30 克 薑, 切絲
- 15 克 新鮮紅辣椒, 去籽、切絲
- 30 克 蔥, 切絲
- 500 克 水
- 1 茶匙 鹽
- 1 大匙 冰糖粉
- 5 大匙 烏醋
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 437 kJ / 104 kcal
- Białko
- 18 g
- Węglowodany
- 7.7 g
- Tłuszcz
- 0.1 g
- Błonnik
- 0.6 g