醋溜鱸魚

醋溜鱸魚

3.5 2 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 50 min
4 人份

Składniki

  • 鱸魚 洗淨、切段(厚度約1公分)
    350 - 400 克
  • 切絲
    30 克
  • 新鮮紅辣椒 去籽、切絲
    15 克
  • 切絲
    30 克
  • 500 克
  • 1 茶匙
  • 冰糖粉
    1 大匙
  • 烏醋
    5 大匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 104 kcal / 437 kJ
Białko 18 g
Tłuszcz 0.1 g
Węglowodany 7.7 g
Błonnik 0.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...