蝦仁絲瓜

蝦仁絲瓜

4.7 17 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    20 克
  • 30 克
  • 草蝦仁 ,去腸泥
    80 克
  • 絲瓜 ,去皮去籽,切塊 (約3公分)
    300 克
  • ,依個人口味調整
    ¼ - ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 93.5 kcal / 391.2 kJ
Białko 3.1 g
Tłuszcz 7.6 g
Węglowodany 4.4 g
Błonnik 0.515 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...