Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 20 克 蒜頭
- 30 克 油
- 80 克 草蝦仁 ,去腸泥
- 300 克 絲瓜 ,去皮去籽,切塊 (約3公分)
- ¼ - ½ 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 391.2 kJ / 93.5 kcal
- Białko
- 3.1 g
- Węglowodany
- 4.4 g
- Tłuszcz
- 7.6 g
- Błonnik
- 0.515 g