Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜頭
- 10 克 油
- 200 克 韭菜花 ,切段(約5公分)
- 100 克 紅蘿蔔 ,去皮,切絲(長約5公分)
- 50 克 新鮮香菇 ,切條(約0,5公分)
- 150 克 甜不辣 ,切斜片(約1公分)
- 15 克 水
- ½ 茶匙 糖
- 10 克 米酒
- 10 克 醬油
- ¼ 茶匙 白胡椒粉
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 519.8 kJ / 124.4 kcal
- Białko
- 6.6 g
- Węglowodany
- 15.2 g
- Tłuszcz
- 4.4 g
- Błonnik
- 2.4 g