韭菜花炒甜不辣

韭菜花炒甜不辣

4.4 7 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 韭菜花 ,切段(約5公分)
    200 克
  • 紅蘿蔔 ,去皮,切絲(長約5公分)
    100 克
  • 新鮮香菇 ,切條(約0,5公分)
    50 克
  • 甜不辣 ,切斜片(約1公分)
    150 克
  • 15 克
  • ½ 茶匙
  • 米酒
    10 克
  • 醬油
    10 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 124.4 kcal / 519.8 kJ
Białko 6.6 g
Tłuszcz 4.4 g
Węglowodany 15.2 g
Błonnik 2.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...