韭菜花炒甜不辣
TM5 TM6

韭菜花炒甜不辣

4.4 (7 ocen)

Składniki

  • 10 克 蒜頭
  • 10 克 油
  • 200 克 韭菜花 ,切段(約5公分)
  • 100 克 紅蘿蔔 ,去皮,切絲(長約5公分)
  • 50 克 新鮮香菇 ,切條(約0,5公分)
  • 150 克 甜不辣 ,切斜片(約1公分)
  • 15 克 水
  • ½ 茶匙 糖
  • 10 克 米酒
  • 10 克 醬油
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
519.8 kJ / 124.4 kcal
Białko
6.6 g
Węglowodany
15.2 g
Tłuszcz
4.4 g
Błonnik
2.4 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy