蛤蠣蒸絲瓜
TM5 TM6

蛤蠣蒸絲瓜

4.5 (4 oceny)

Składniki

  • 250 克 絲瓜, 去皮、切塊
  • 300 克 蛤蜊, 泡水吐砂
  • 10 克 蔥, 切段
  • 10 克 薑, 切絲
  • 50 克 高湯
  • 1 大匙 米酒
  • ½ 茶匙 鹽
  • 500 克 水

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
291 kJ / 69 kcal
Białko
9.26 g
Węglowodany
5.65 g
Tłuszcz
0.66 g
Błonnik
0.49 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy