蛤蜊蒸絲瓜

蛤蜊蒸絲瓜

4.5 4 oceny
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份

Składniki

  • 絲瓜 ,去皮、切塊
    250 克
  • 新鮮蛤蜊,刷洗乾淨 ,泡水吐砂
    300 克
  • ,切段
    10 克
  • ,切絲
    10 克
  • 高湯
    50 克
  • 米酒
    1 大匙
  • ½ 茶匙
  • 500 克

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 69 kcal / 291 kJ
Białko 9.26 g
Tłuszcz 0.66 g
Węglowodany 5.65 g
Błonnik 0.49 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...