
Urządzenia i Akcesoria
蛤蜊蒸絲瓜
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 1 godz. 20 min
4 人份
Składniki
-
絲瓜 ,去皮、切塊250 克
-
新鮮蛤蜊,刷洗乾淨 ,泡水吐砂300 克
-
蔥 ,切段10 克
-
薑 ,切絲10 克
-
高湯50 克
-
米酒1 大匙
-
鹽½ 茶匙
-
水500 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
69 kcal /
291 kJ
Białko
9.26 g
Tłuszcz
0.66 g
Węglowodany
5.65 g
Błonnik
0.49 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan