牛蒡山藥燉排骨

牛蒡山藥燉排骨

5.0 5 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 排骨 切段(約3公分),以滾水川燙去血水
    200 克
  • 牛蒡 切薄片
    100 克
  • 新鮮山藥 ,去皮,切大塊(3公分)
    200 克
  • 紅棗
    6 粒
  • 枸杞
    20 克
  • 米酒
    30 克
  • 800 克
  • ,可依個人口味調整
    1 - 1 ½ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 185 kcal / 776 kJ
Białko 11.8 g
Tłuszcz 8.7 g
Węglowodany 15.6 g
Błonnik 2.9 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...