鹹蛋絲瓜

鹹蛋絲瓜

3.8 6 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 人份

Składniki

  • 鹹蛋 蛋白和蛋黃分開,蛋白切丁
    1 顆
  • 鹹蛋黃
    2 顆
  • 米酒
    20 克
  • 500 克
  • 絲瓜 去皮,切薄圓片(厚約0.5公分)
    450 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 15 克
  • ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 122 kcal / 513 kJ
Białko 5 g
Tłuszcz 10 g
Węglowodany 4.1 g
Błonnik 0.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...