
Urządzenia i Akcesoria
櫛瓜濃湯
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
洋蔥 切塊50 克
-
蒜頭 (opcjonalnie)1 粒
-
櫛瓜 ,切塊700 克
-
水500 克
-
蔬菜高湯塊1 塊
-
鹽 plus extra to taste½ 茶匙
-
胡椒粉 plus extra to taste1 小撮
-
奶油10 克
-
奶油乳酪40 克
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
95.8 kcal /
400.8 kJ
Białko
5.2 g
Tłuszcz
5.8 g
Węglowodany
4.8 g
Błonnik
2.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

美善品多功能料理機基礎食譜
191 Przepisów
Tajwan
Tajwan