
Urządzenia i Akcesoria
刺瓜炒鮮菇
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
油15 克
-
米酒10 克
-
紅蘿蔔 ,去皮,切片(約0.5公分)40 克
-
刺瓜 (大黃瓜),去皮去籽,切片(約1公分)400 克
-
新鮮黑木耳 ,切片40 克
-
新鮮香菇 ,切條(約0.5公分)100 克
-
醬油膏20 克
-
糖¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
79.6 kcal /
332.5 kJ
Białko
1.9 g
Tłuszcz
3.9 g
Węglowodany
10.8 g
Błonnik
3.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

幸福便當菜
61 Przepisów
Tajwan
Tajwan