義式紅蘿蔔濃湯
TM31 TM5 TM6

義式紅蘿蔔濃湯

4.6 (8 ocen)

Składniki

  • 10 克 蒜頭
  • 50 克 洋蔥, 切塊
  • 10 克 奶油
  • 400 克 紅蘿蔔, 切塊
  • 100 克 馬鈴薯, 切塊
  • 600 克 水
  • 1 茶匙 高湯醬
    lub 1 塊 高湯塊(用於0.5公升的水)
  • 50 克 鮮奶油
  • ¼ 茶匙 黑胡椒粉
  • 1 茶匙 鹽
  • 10 克 乾硬麵包, 切丁
  • 1 茶匙 義大利綜合香料

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
733 kJ / 175 kcal
Białko
2.427 g
Węglowodany
20.261 g
Tłuszcz
9.301 g
Błonnik
3.376 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy