Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 克 蒜頭
- 50 克 洋蔥, 切塊
- 10 克 奶油
- 400 克 紅蘿蔔, 切塊
- 100 克 馬鈴薯, 切塊
- 600 克 水
-
1
茶匙 高湯醬
lub 1 塊 高湯塊(用於0.5公升的水) - 50 克 鮮奶油
- ¼ 茶匙 黑胡椒粉
- 1 茶匙 鹽
- 10 克 乾硬麵包, 切丁
- 1 茶匙 義大利綜合香料
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 733 kJ / 175 kcal
- Białko
- 2.427 g
- Węglowodany
- 20.261 g
- Tłuszcz
- 9.301 g
- Błonnik
- 3.376 g