Osłona noża miksującego jest potrzebna.

Aby przygotować ten przepis, potrzebna jest osłona noża miksującego. Dowiedz się więcej

百菇蘿蔔燉牛蒡排骨湯
TM6 TM5 TM31

百菇蘿蔔燉牛蒡排骨湯

5.0 (2 oceny)

Składniki

  • 350 克 排骨 ,川燙
  • 100 克 紅蘿蔔 ,切塊
  • 100 克 白蘿蔔 ,切塊
  • 100 克 牛蒡 ,切片
  • 200 克 新鮮綜合菇類 (例如美白菇、鴻喜菇、秀珍菇)
  • 1200 克 水
  • 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
1256.5 kJ / 300.6 kcal
Białko
18.2 g
Węglowodany
10.4 g
Tłuszcz
20.7 g
Tłuszcz nasycony
68.2 g
Błonnik
3.1 g
Sód
103.3 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy