百菇蘿蔔燉牛蒡排骨湯

百菇蘿蔔燉牛蒡排骨湯

5.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz.
4 人份

Składniki

  • 排骨 ,川燙
    350 克
  • 紅蘿蔔 ,切塊
    100 克
  • 白蘿蔔 ,切塊
    100 克
  • 牛蒡 ,切片
    100 克
  • 新鮮綜合菇類 (例如美白菇、鴻喜菇、秀珍菇)
    200 克
  • 1200 克
  • ,依個人口味調整
    1 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 300.6 kcal / 1256.5 kJ
Białko 18.2 g
Tłuszcz 20.7 g
Węglowodany 10.4 g
Błonnik 3.1 g
Tłuszcz nasycony 68.2 g
Sód 103.3 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...