Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 350 克 排骨 ,川燙
- 100 克 紅蘿蔔 ,切塊
- 100 克 白蘿蔔 ,切塊
- 100 克 牛蒡 ,切片
- 200 克 新鮮綜合菇類 (例如美白菇、鴻喜菇、秀珍菇)
- 1200 克 水
- 1 茶匙 鹽 ,依個人口味調整
- Wartości odżywcze
- na 1 人份
- Kalorie
- 1256.5 kJ / 300.6 kcal
- Białko
- 18.2 g
- Węglowodany
- 10.4 g
- Tłuszcz
- 20.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 68.2 g
- Błonnik
- 3.1 g
- Sód
- 103.3 mg