Haddock fumé, betterave et crème d'avocat-coco, chips de lard fumé

Haddock fumé, betterave et crème d'avocat-coco, chips de lard fumé

3.0 4 oceny
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 40 min
2 portions

Składniki

  • de bacon
    2 tranches
  • citron vert non traité
    1
  • d'eau
    100 g
  • de lait de coco
    200 g
  • de haddock coupé en fines tranches
    100 g
  • de gingembre frais
    10 g
  • d'avocat coupé en morceaux (2 avocats)
    300 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
    2 pincées
  • de crème liquide, 30% m.g. min.
    100 g
  • de verveine citronnelle
    12 feuilles
Le dressage
  • de betterave crue coupée en fines tranches (chioggia ou rouge)
    100 g
  • de pousses d'épinards frais
    30 g

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 726 kcal / 3034 kJ
Białko 20.5 g
Tłuszcz 66 g
Węglowodany 12.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...