Urządzenia i Akcesoria
Lemon and raspberry trifle with blueberry sorbet
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 26 godz. 35 min
6 portions
Składniki
Raspberry jelly
-
gelatine leaves3
-
ice cold water for soaking (approx. 350 g)
-
frozen raspberries200 g
-
rosé wine200 g
-
caster sugar100 g
-
fresh raspberries16
Lemon cream
-
gelatine leaves2
-
ice cold water for soaking (approx. 350 g)
-
caster sugar125 g
-
pouring (whipping) cream400 g
-
lemons zested and juiced2
Blueberry sorbet
-
raw sugar60 g
-
frozen blueberries300 g
-
lemon juice2 tsp
-
glucose syrup20 g
Shortbread biscuits
-
unsalted butter softened, cut into pieces115 g
-
icing sugar60 g
-
plain flour155 g
-
cornflour60 g
Meringue
-
egg whites2
-
caster sugar90 g
-
cream of tartar1 pinch
-
fresh raspberries to serve
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
53.9 mg
Białko
7.9 g
Kalorie
3511.6 kJ /
836.1 kcal
Tłuszcz
40.3 g
Błonnik
5.2 g
Tłuszcz nasycony
26 g
Węglowodany
112.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24 Std. 40 Min
Moscato panna cotta with pistachios
6 Std. 25 Min
Banoffee arctic roll
28 Std. 40 Min
Panna cotta with rhubarb topping (George Calombaris)
25 Std. 15 Min
Pickled jalapeños (Thermomix® Cutter)
Keine Bewertungen
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter, using modes)
20 Min
Cloudy apple cider jelly
5 Std.
Coconut chia custard tarts (gut health)
1 Std. 30 Min
Mushroom quinoa tartlets with truffle oil
1 Std. 35 Min
Cannelloni with artichoke filling and tomato sauce
1 Std. 35 Min
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27 Std. 35 Min
Taleggio cheese sauce
10 Min