Urządzenia i Akcesoria
Feijoa celebration cake
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
16 slices
Składniki
Cakes
-
olive oil spray for greasing
-
pecan nuts100 g
-
feijoas (approx. 5 feijoas), peeled and cut into pieces (see Tips)400 g
-
eggs4
-
caster sugar350 g
-
grapeseed oil350 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
mixed spice½ tsp
-
plain flour450 g
-
bicarbonate of soda1 ½ tsp
-
salt1 pinch
-
canned crushed pineapple drained (approx. 230 g after draining)440 g
Filling
-
stem ginger (see Tips)20 g
-
feijoas (approx. 5 feijoas), peeled and cut into pieces (2-3 cm)400 g
-
orange zest only, no white pith1
-
caster sugar50 g
Frosting
-
stem ginger to taste (see Tips)20 - 30 g
-
unsalted butter cut into pieces, softened200 g
-
cream cheese cut into pieces, softened500 g
-
orange zest only, no white pith1
-
icing sugar150 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
252.3 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
3028.2 kJ /
721 kcal
Tłuszcz
49 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
16.8 g
Węglowodany
63.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Melting moments with lemon cream
45 min
Lemonade scones
25 min
Coconut Dome with Strawberry and Meringue
Brak ocen
Japanese Bakery Special Custard
2 godz.
Gluten free madeleines
4 godz. 25 min
Custard horns
1 godz. 45 min
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
1 godz. 55 min
Apple, feijoa and ginger sponge pudding
1 godz. 20 min
Caramel feijoa upside down cake
1 godz. 10 min
Feijoa bakewell tart
1 godz. 35 min
Fry bread
35 min
Mini apple crumble cakes
1 godz. 15 min