Urządzenia i Akcesoria
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
12 portions
Składniki
-
salted butter cut into pieces, plus extra to grease150 g
-
ginger syrup (see Tips)100 g
-
milk100 g
-
eggs2
-
brown sugar plus an extra 2 tbsp to sprinkle250 g
-
plain flour350 g
-
baking powder2 tsp
-
pears 1 cut into pieces (1 cm), 3 left whole but cored leaving stalks in place (see Tips)4
-
pure maple syrup to taste3 - 4 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
172.3 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1561.1 kJ /
373.1 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Edna's lemon curd tea cakes
30 min
Skillet Chocolate Chip Cookie
40 min
Peanut Butter
Brak ocen
Steamed orange and pomegranate sponge
1 godz. 35 min
Blue cheese celeriac wonton cups
Brak ocen
Edna's lemon curd teacake
40 min
Blackberry vinegar chocolate truffles
17 godz.
Frangipane and apricot muffins
35 min
Pull-apart sunshine bread
40 min
Maple pecan ice cream
26 godz. 30 min
Lemonade scones
25 min
Pumpkin Spice Cake with Maple Buttercream
1 godz. 30 min