Urządzenia i Akcesoria
Magnolia Kitchen pear and ginger loaf
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
12 portions
Składniki
-
salted butter cut into pieces, plus extra to grease150 g
-
ginger syrup (see Tips)100 g
-
milk100 g
-
eggs2
-
brown sugar plus an extra 2 tbsp to sprinkle250 g
-
plain flour350 g
-
baking powder2 tsp
-
pears 1 cut into pieces (1 cm), 3 left whole but cored leaving stalks in place (see Tips)4
-
pure maple syrup to taste3 - 4 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
172.3 mg
Białko
4.9 g
Kalorie
1561.1 kJ /
373.1 kcal
Tłuszcz
11.7 g
Błonnik
2.7 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Węglowodany
64 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mini apple crumble cakes
1 godz. 15 min
Date and nut balls
20 min
Sweet potato pancakes with orange and strawberries (Diabetes)
45 min
Lemon meringue tarts
25 godz. 30 min
Rhubarb crumble
45 min
Grape bakewell tart
1 godz. 20 min
Cherry tomato and red onion focaccia (Nico Moretti)
2 godz. 20 min
Chocolate sauce
20 min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Grab 'n' go muesli bites (Diabetes)
25 min
Speculaas
1 godz.
Energy breakfast bars
40 min