Magnolia Kitchen pear and ginger loaf

Magnolia Kitchen pear and ginger loaf

5.0 9 ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 55 min
12 portions

Składniki

  • salted butter cut into pieces, plus extra to grease
    150 g
  • ginger syrup (see Tips)
    100 g
  • milk
    100 g
  • eggs
    2
  • brown sugar plus an extra 2 tbsp to sprinkle
    250 g
  • plain flour
    350 g
  • baking powder
    2 tsp
  • pears 1 cut into pieces (1 cm), 3 left whole but cored leaving stalks in place (see Tips)
    4
  • pure maple syrup to taste
    3 - 4 tbsp

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Sód 172.3 mg
Białko 4.9 g
Kalorie 1561.1 kJ / 373.1 kcal
Tłuszcz 11.7 g
Błonnik 2.7 g
Tłuszcz nasycony 7 g
Węglowodany 64 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...