Urządzenia i Akcesoria
Rhubarb, orange and almond Cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 slice
Składniki
-
rhubarb cut into pieces (2 cm)400 g
-
caster sugar200 g
-
raw almonds120 g
-
orange thin peelings of skin only and 50 g juice1
-
eggs2
-
baking powder½ tsp
-
unsalted butter diced, plus extra for greasing150 g
-
self-raising flour100 g
-
flaked almonds25 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
193 mg
Białko
7.4 g
Kalorie
1751.8 kJ /
418.7 kcal
Tłuszcz
25.7 g
Błonnik
3.9 g
Tłuszcz nasycony
10.8 g
Węglowodany
43.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Rhubarb and ricotta bread and butter pudding
2 godz. 30 min
Leek and cheese tart
1 godz. 15 min
Gluten free date, apple and walnut tea bread
1 godz. 30 min
White Bean, Tasmanian truffle and chive soup (Paul Foreman)
15 min
Pickled zucchini (Thermomix® Cutter)
20 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Lentil bolognese (Thermomix® Spiralizer, using modes)
35 min
Chunky vegetable barley soup with seed pesto bread twist
1 godz. 40 min
Tear and share cheese and sunflower garlic bread
2 godz.
Gluten free pizza dough
2 godz.
Melting moments with passionfruit cream
45 min
Cheese Béchamel sauce (TM6)
15 min