Urządzenia i Akcesoria
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 50 min
4 portions
Składniki
Chickpea Flatbread
-
dried chickpeas280 g
-
water200 g
-
olive oil plus extra for greasing50 g
-
salt½ tsp
-
baking powder1 tsp
-
sesame seeds1 Tbsp
Curried Vegetable Dip
-
olive oil30 g
-
coriander seeds½ tsp
-
cumin seeds½ tsp
-
curry powder1 tsp
-
garlic powder1 tsp
-
aubergines cut in cubes (1 cm)100 g
-
courgettes cut in cubes (1 cm)100 g
-
tinned chopped tomatoes80 g
-
salt½ tsp
-
fresh coriander leaf roughly chopped1 Tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
15 g
Kalorie
2011 kJ /
480 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
12.3 g
Węglowodany
35 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Red Pepper Houmous
5 min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 min
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 min
Houmous
13 godz. 30 min
Courgette and Cocoa Cake
24 godz.
Carrot and Peanut Bake
55 min
Overnight Oats with Hemp Milk
24 godz.
Almond Cheese
6 godz. 15 min
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1 godz. 35 min
Quinoa Tostadas
30 min
Almond and Coconut Corners
1 godz. 20 min
Beetroot Houmous
15 min