Urządzenia i Akcesoria
Salt-free chicken stock paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
680 g
Składniki
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces, partially frozen300 g
-
mixed white roots vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces300 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
water120 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
coriander seeds5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 680 g
Sód
746.3 mg
Białko
55.8 g
Kalorie
2852.2 kJ /
681.7 kcal
Tłuszcz
28.7 g
Błonnik
23.4 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
58.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Mango frozen yogurt
5 min
Spiralized Sweet Potato Begedil
35 min
Browned beef mince
20 min
Creamy Potato Salad
Brak ocen
Steamed broccoli and zucchini (6 months+)
15 min
Salt-free vegetable stock paste (6 months+)
55 min
Minced Meat
35 min
Traditional Fried Rice
20 min
Beef stock paste
3 godz.
Spelt pastry
50 min
Demo Recipe 2 - Quick Steamed Buns
1 godz.
Souvlaki lamb couscous salad
25 min