Urządzenia i Akcesoria
Salt-free chicken stock paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
680 g
Składniki
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces, partially frozen300 g
-
mixed white roots vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces300 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
water120 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
coriander seeds5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 680 g
Sód
746.3 mg
Białko
55.8 g
Kalorie
2852.2 kJ /
681.7 kcal
Tłuszcz
28.7 g
Błonnik
23.4 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
58.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Candied Peanuts
10 min
Macadamia chocolate cookies
45 min
Chinese-style beef stew
3 godz. 30 min
"Marry me" chicken pasta
35 min
Wholemeal Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
4 godz. 55 min
Summer Bolognese Bowl
Brak ocen
Crispy potato and turkey sliders (Thermomix® Spiralizer, TM5)
1 godz.
Coconut poached chicken salad (Thermomix® Cutter, TM6)
45 min
Douhua (soft bean curd) with sweet syrup
10 godz. 25 min
Pork fillet with chilli and coconut relish (Diabetes)
45 min
Homemade Soy Milk
30 min
Creamy chicken and broccoli pasta
30 min