Urządzenia i Akcesoria
Salt-free chicken stock paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
680 g
Składniki
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces, partially frozen300 g
-
mixed white roots vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces300 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
water120 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
coriander seeds5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 680 g
Sód
746.3 mg
Białko
55.8 g
Kalorie
2852.2 kJ /
681.7 kcal
Tłuszcz
28.7 g
Błonnik
23.4 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
58.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Stir-fry Kailan with Oyster Sauce
10 min
Sweet Potato Cheesecake Bars
Brak ocen
Tagliatelle with pumpkin
45 min
Pickled beetroot (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
Balinese Betutu chicken
5 godz. 35 min
All in one bowl bolognese
40 min
Vegetable bake (Thermomix® Cutter)
55 min
Vegetable pizza (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 40 min
Boiled Eggs
20 min
Soto Betawi (Beef Coconut Soup)
Brak ocen
Pumpkin soup
30 min
Fruit "splice" bombs
24 godz.