Urządzenia i Akcesoria
Salt-free chicken stock paste
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
680 g
Składniki
-
skinless chicken thigh fillet cut into pieces, partially frozen300 g
-
mixed white roots vegetables (e.g. celeriac, onions, garlic, leek), cut into pieces300 g
-
mixed fresh herbs (e.g. rosemary, thyme, parsley), leaves only4 sprigs
-
water120 g
-
dried bay leaf1
-
whole clove1
-
coriander seeds5
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 680 g
Sód
746.3 mg
Białko
55.8 g
Kalorie
2852.2 kJ /
681.7 kcal
Tłuszcz
28.7 g
Błonnik
23.4 g
Tłuszcz nasycony
7.6 g
Węglowodany
58.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Udon with chicken and mushrooms
50 min
Pad Thai
1 godz.
Caprese omelette
30 min
Salted Caramel Ice Cream
14 godz.
Tomato and mushroom spaghetti
30 min
Chicken Jalapeno party poppers
50 min
Thai Tomyum zoodle soup
45 min
Madurese chicken satay
1 godz. 30 min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min
Fast lamb curry with chickpea and cauliflower rice (Diabetes)
25 min
Spinach, avocado and egg purée (first foods)
20 min
Beef and vegetable purée (first foods)
25 min