Urządzenia i Akcesoria
Slow-cooked pulled pork with steamed buns
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 3 godz.
6 portions
Składniki
Steamed buns
-
olive oil for greasing
-
water300 g
-
dried instant yeast or 30 g fresh yeast, crumbled3 tsp
-
plain flour500 g
-
sea salt2 tsp
Pulled pork and apple
-
boneless pork shoulder1000 - 1200 g
-
olive oil plus extra to rub over crackle40 g
-
sea salt1 tsp
-
garlic cloves3
-
red onion (approx.120 g), cut into halves1
-
carrot (approx. 110 g), cut into quarters1
-
celery stalks (approx. 80 g), cut into quarters2
-
fennel bulb (approx. 80 g), trimmed and thinly sliced½
-
Granny Smith apples core removed and cut into eighths2
-
ground smoked paprika2 tsp
-
mustard powder1 tsp
-
dried chilli flakes½ tsp
-
brown sugar1 tbsp
-
apple cider vinegar50 g
-
white wine vinegar30 g
-
treacle50 g
-
Chicken stock paste (see Tips)1 tbsp
-
tomato paste1 tbsp
-
full cream milk for brushing1 - 2 tbsp
-
mixed salad greens to serve
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
1497.6 mg
Białko
48.9 g
Kalorie
3744.8 kJ /
891.7 kcal
Tłuszcz
40.7 g
Błonnik
7 g
Tłuszcz nasycony
12.8 g
Węglowodany
80.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef stroganoff
35 min
Sticky sesame chicken
40 min
Jalapeño and lime chicken burger with corn smash
1 godz. 15 min
Creamy honey mustard chicken
1 godz.
Chilorio shredded pork with lime-pickled onions
2 godz. 15 min
Korean barbecue chicken with rice
45 min
Slow cooked Mexican beef
1 godz. 30 min
Pizza pockets
1 godz. 50 min
Sticky meatball subs
1 godz.
Beef ragu
1 godz. 25 min
Sour cream and chicken enchiladas
1 godz. 10 min
Creamy coconut chicken curry
30 min