Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Steamed buns
- olive oil, for greasing
- 300 g water
- 3 tsp dried instant yeast, or 30 g fresh yeast, crumbled
- 500 g plain flour
- 2 tsp sea salt
Pulled pork and apple
- 1000 - 1200 g boneless pork shoulder
- 40 g olive oil, plus extra to rub over crackle
- 1 tsp sea salt
- 3 garlic cloves
- 1 red onion (approx.120 g), cut into halves
- 1 carrot (approx. 110 g), cut into quarters
- 2 celery stalks (approx. 80 g), cut into quarters
- ½ fennel bulb (approx. 80 g), trimmed and thinly sliced
- 2 Granny Smith apples, core removed and cut into eighths
- 2 tsp ground smoked paprika
- 1 tsp mustard powder
- ½ tsp dried chilli flakes
- 1 tbsp brown sugar
- 50 g apple cider vinegar
- 30 g white wine vinegar
- 50 g treacle
- 1 tbsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 tbsp tomato paste
- 1 - 2 tbsp full cream milk, for brushing
- mixed salad greens, to serve
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 3744.8 kJ / 891.7 kcal
- Białko
- 48.9 g
- Węglowodany
- 80.1 g
- Tłuszcz
- 40.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 12.8 g
- Błonnik
- 7 g
- Sód
- 1497.6 mg
Alternatywne przepisy
Meatballs with tomato sauce
40min
Beef ragu
1h 25min
Pork meatballs with couscous
50min
Aussie meat pies
2 Std.
Tandoori chicken wraps
50min
Pulled pork with apple and fennel salad
2h 45min
Pork san choy bau
25 Min
Bourbon pork ribs
5h 50 min
Hokey pokey ice cream
29 godz. 5 min
Sour cream and chicken enchiladas
1u. 10min
Cajun chicken schnitzel and slaw
45 Min
Gluten free sausage rolls
2h 5min