Urządzenia i Akcesoria
Purea di pere e marroni al Rum
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni
Składniki
-
500 g di pere sbucciate e in quarti
-
50 g di acqua
-
40 g di Rum
-
15 g zucchero
-
100 g di confettura di marroni
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porzione
Białko
0.5 g
Kalorie
569 kJ /
136 kcal
Tłuszcz
0.1 g
Błonnik
4.2 g
Węglowodany
29.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Tepore di casa
10 Przepisów
Włochy
Włochy
Może spodoba Ci się również...
Vellutata porri, patate, prosciutto e crema al limone
50 min
Vellutata di porri e patate (Bimby Friend)
1 godz.
Tiramisù al tè verde e cardamomo
2 godz. 10 min
Zucchero té verde e menta
10 min
Gazpacho alle fragole e mandorle
1 godz. 20 min
Gazpacho di frutta e verdura con salmone marinato (di Sebastiano Rovida)
18 godz. 25 min
Succo alle mele, lime e verdure
12 min
Biscotti zenzero e miele
4 godz. 30 min
Vellutata di cavoletti di Bruxelles e lattuga
50 min
Mousse di cachi
2 godz. 10 min
Biscotti al burro, nocciole e carote
4 godz.
Crema di barbabietole con quenelle alle erbe aromatiche
1 godz. 10 min