Purea di pere e marroni al Rum

Purea di pere e marroni al Rum

3.0 2 oceny
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porzioni

Składniki

  • 500 g di pere sbucciate e in quarti
  • 50 g di acqua
  • 40 g di Rum
  • 15 g zucchero
  • 100 g di confettura di marroni

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 porzione

Białko 0.5 g
Kalorie 569 kJ / 136 kcal
Tłuszcz 0.1 g
Błonnik 4.2 g
Węglowodany 29.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...