MAI - Œufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier

MAI - Œufs à la florentine à l'ail des ours - Nicolas Gautier

4.7 34 oceny
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 portions

Składniki

  • 1000 g d'eau
  • 4 œufs
  • 300 g de feuilles d'ail des ours fraîches
  • beurre
  • 35 g de farine de blé
  • 35 g de beurre
  • 300 g de lait
  • 100 g de maroilles coupé en morceaux
  • 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 portion

Białko 18.8 g
Kalorie 1381 kJ / 315.8 kcal
Tłuszcz 20.8 g
Błonnik 2.5 g
Węglowodany 12.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...