Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 g de chocolat au lait au caramel, détaillé en morceaux
- 100 g de caramel au beurre salé
- 400 g de tofu soyeux
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 805 kJ / 192 kcal
- Białko
- 5.2 g
- Węglowodany
- 23.5 g
- Tłuszcz
- 8.7 g
Alternatywne przepisy
Crème renversée au chocolat
1 Std.
Crème brûlée sans œuf
1h 45min
Crème à la horchata
50 min
Crème fondante aux dattes et aux noisettes
2 godz. 15 min
Crème au chocolat, gelée de café
2h 25 min
Blanc-manger à la banane
3h 15min
Crème au chocolat sans lactose
12h
Petits pots de crème au chocolat
40 Min
Crème onctueuse caramel-café
1h 45min
Entremets chocolat noisette
2 godz. 30 min
Crème dessert au thym citron
30 Min
Crème soyeuse au tofu et chocolat corsé
6h 15min