![Glace à l'estragon Glace à l'estragon](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/36E79DEA-EFC4-4D2C-94CE-315865669B8F/Derivates/e8cf2e11-d25e-4d01-9bdc-dd65dc80f562.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 500 g de lait
- 20 g de lait en poudre
- 80 g de sucre en poudre
- 80 g de sirop d'agave
- 3 jaunes d'œufs
- 3 bouquets d'estragon frais
- Wartości odżywcze
- na 2 bocal
- Kalorie
- 6968 kJ / 1667 kcal
- Białko
- 33 g
- Węglowodany
- 113 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 0 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Sorbet concombre-sirop d'érable
3 godz. 5 min
Bisque de homard au paprika
1h 20min
Blancs-mangers au miel et aux agrumes
6h 30min
Cheesecake salé aux herbes et pistaches
2h 30min
Sardines farcies aux épinards et aux tomates confites
45min
Glace au fenouil
12óra
Glace à la pistache
12óra
Xerém à la farine de maïs au thon frais
40min
Menu express - Soupe de pastèque au balsamique
20min
Boisson rafraîchissante concombre, basilic et citron vert
10min
Menu prêt à l'avance - Sorbet à la mangue et à la pêche et amaretti
2h 35 min
Citron givré
12óra