Cakes salés à l'okara d'amande

Cakes salés à l'okara d'amande

3.3 3 oceny
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 12 godz. 45 min
4 morceaux

Składniki

L'okara d'amande
  • d'amandes émondées
    100 g
  • d'eau
    1000 g
  • de sel
    1 pincée
  • de miel
    3 c. à soupe
    2 c. à soupe de sirop d'agave
Les cakes salés
  • de farine de blé
    150 g
  • de sel à ajuster en fonction des goûts
    1 c. à café
  • de levure chimique (½ sachet)
    1 c. à café
  • d'olives vertes dénoyautées coupées en rondelles
    50 g
    50 g d'olives noires dénoyautées, coupées en rondelles
  • de tomates confites à l'huile coupées en morceaux
    30 g
  • de pâte de miso blanc (voir Conseil(s))
    15 g
  • œufs
    4
  • de yaourt au lait de soja
    125 g

Wartości odżywcze na 1 morceau

Kalorie 464 kcal / 1959 kJ
Białko 18.8 g
Tłuszcz 24 g
Węglowodany 43 g
Błonnik 6.3 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...