Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 300 g de faisselle
Le jour même
- 1 gousse d'ail
- 1 bouquet de persil frais, équeuté
- 1 botte de ciboulette fraîche, ciselée
- 250 g de fromage à tartiner nature
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 523.5 kJ / 125.2 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 9.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 131.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Salade de champignons crus
25min
Kouign-amann à l'ail et au parmesan
3u. 15min
Œufs farcis à la berrichonne
40min
Salade de betterave, vinaigrette aux échalotes et persil
25min
Escargots aux rillettes de maquereau fumé
1h
Sandwich crème d'artichaut et œuf dur
25min
Dip au fromage et à la ciboulette
5min
Crème de sardine au whisky
5min
Mayonnaise aux herbes
15min
Tartinade concombre-ricotta
10min
Rillettes de sardine à la marocaine
15min
Crème d'avocat aux herbes
10min