![Fromage à tartiner ail et fines herbes Fromage à tartiner ail et fines herbes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/0eca4c0c-edbb-4346-a259-d056858f396c/Derivates/51289fcf-9124-422a-9d6f-18dad597512a.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
La veille
- 300 g de faisselle
Le jour même
- 1 gousse d'ail
- 1 bouquet de persil frais, équeuté
- 1 botte de ciboulette fraîche, ciselée
- 250 g de fromage à tartiner nature
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 523.5 kJ / 125.2 kcal
- Białko
- 5.7 g
- Węglowodany
- 3.8 g
- Tłuszcz
- 9.7 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 131.5 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Dip artichaut-mascarpone
15 Min
Crème de sardine au whisky
5 Min
Bâtonnets de graines croquantes avec bacon et fromage
35min
Tartinade concombre-ricotta
10 Min
Plateau apéritif de poissons fumés et gressins
3h
Tourte au camembert
3h
Petites baguettes épi au chorizo
3h 30 min
Salade de betterave, vinaigrette aux échalotes et persil
25 Min
Tartelettes aux crabes et crevettes
1 Std. 10 Min
Tartinable crevettes, crabe et surimi au mélange du trappeur
10 Min
Salade de tomates, crème au basilic
25 Min
Pain perdu au jambon
25 Min