Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 40 g de sucre en morceaux
- 125 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 30 g de beurre
- 30 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 2 jaunes d'œufs
- 4 blancs d'œufs
- 1 pincée sel
- 150 g de framboises fraîches, et 6 framboises pour la finition
- 2 kiwis (voir "Conseil(s)")
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 1062.5 kJ / 255 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 19.3 g
- Tłuszcz
- 16.8 g
- Tłuszcz nasycony
- 10 g
- Błonnik
- 5 g
- Sód
- 111.2 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Ananas fraise melba
30min
Fraîcheur de nectarine
25min
Liqueur fraise-hugo
40min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13u. 30min
Crèmes aux framboises
4h 25min
Petite crème express aux fruits rouges
15min
Tiramisu avocat et fruits rouges
1h
Kouign-amann aux pommes et myrtilles
24h
Tartelette fruits rouges, crème mascarpone-coco
1 Std. 25 Min
Verano
12h 45min
Avocat créole
25min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10min