Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 1 dente de alho
- 4 filetes de anchova, em óleo, escorridos
- 60 g tomate seco, em óleo, escorrido
- 50 g azeite
- 1200 g água
- 1 c. chá de sal
- 300 g brócolos, só os floretes
- 320 g massa tipo penne s/ glúten
- Wartości odżywcze
- na 1 dose
- Kalorie
- 2012.6 kJ / 481 kcal
- Białko
- 15.8 g
- Węglowodany
- 73.3 g
- Tłuszcz
- 14.7 g
- Błonnik
- 6.4 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Frango com brócolos e pimentos
35min
Salada morna de quinoa e couve-de-bruxelas
1h
Farfalle com curgete e limão
45min
Salada de feijão e maçã
15min
Carbonara com couve
35min
Salada de quinoa, feijão e queijo de cabra
15min
Quadrados de legumes e massa vermicelli
50min
Penne mediterrânico
50min
Salada de três leguminosas
35min
Pilaf com curgete, cogumelos, tomate e açafrão
30min
One pot de lentilhas e espinafres
1h
Cuscuz de Legumes
25min