
Urządzenia i Akcesoria
Salmão no forno com funcho e alho-francês
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 30 min
6 doses
Składniki
-
azeite35 g
-
alho-francês cortado em pedaços350 g
-
bolbo de funcho cortado em lâminas300 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
Pimenta q.b.
-
lombos de salmão (600 g aprox.)6
-
Aneto q.b. p/ guarnecer
-
limão só o sumo½
Wartości odżywcze na 1 dose
Kalorie
333 kcal /
1391 kJ
Białko
18 g
Tłuszcz
28 g
Węglowodany
3 g
Błonnik
3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Revista Maio 2019
26 Przepisów
Portugalia
Portugalia