
Urządzenia i Akcesoria
Chana Masala
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies halved, deseeded if desired2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)25 g
-
vegetable oil15 g
-
onions quartered100 g
-
ground coriander2 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
Kashmiri chilli powder2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
tinned chopped tomatoes (1 x 400 g tin)400 g
-
cooked chickpeas (drained weight)600 g
-
water300 g
-
fine sea salt2 tsp
-
garam masala1 tsp
-
lemon juice1 Tbsp
-
fresh coriander leaves chopped, for garnishing5 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
664.5 kcal /
2780 kJ
Białko
33.3 g
Tłuszcz
13.7 g
Węglowodany
107.3 g
Błonnik
21.5 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Sód
996 mg