
Urządzenia i Akcesoria
Chana Masala
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies halved, deseeded if desired2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)25 g
-
vegetable oil15 g
-
onions quartered100 g
-
ground coriander2 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
Kashmiri chilli powder2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
tinned chopped tomatoes (1 x 400 g tin)400 g
-
cooked chickpeas (drained weight)600 g
-
water300 g
-
fine sea salt2 tsp
-
garam masala1 tsp
-
lemon juice1 Tbsp
-
fresh coriander leaves chopped, for garnishing5 g
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
664.5 kcal /
2780 kJ
Białko
33.3 g
Tłuszcz
13.7 g
Węglowodany
107.3 g
Błonnik
21.5 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Sód
996 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Palak Paneer
45 min
Chick Pea Curry
35 min
Lentil Curry (Dahl)
30 min
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Sambhar
1 godz. 5 min
Paneer Makhani
1 godz.
Dal Makhani
9 godz. 30 min
Chhole (chickpea curry)
35 min
Coconut Dhal
20 min
Vegetable Biryani
50 min