Urządzenia i Akcesoria
Chana Masala
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
garlic cloves3
-
fresh green chillies halved, deseeded if desired2
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)25 g
-
vegetable oil15 g
-
onions quartered100 g
-
ground coriander2 tsp
-
ground cumin2 tsp
-
Kashmiri chilli powder2 tsp
-
ground turmeric½ tsp
-
tinned chopped tomatoes (1 x 400 g tin)400 g
-
250 g dried chickpeas, soaked overnight, then boiled for 45 minutes until tendercooked chickpeas (drained weight)600 g
-
water300 g
-
fine sea salt2 tsp
-
garam masala1 tsp
-
lemon juice1 Tbsp
-
fresh coriander leaves chopped, for garnishing5 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
996 mg
Białko
33.3 g
Kalorie
2780 kJ /
664.5 kcal
Tłuszcz
13.7 g
Błonnik
21.5 g
Tłuszcz nasycony
1.3 g
Węglowodany
107.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Coconut Dhal
20 min
Chickpea and Tomato Rogan Josh
25 min
Palak Paneer
45 min
Lentil Curry (Dahl)
30 min
Tarka Dal
9 godz. 5 min
Paneer Makhani
1 godz.
Sambhar
1 godz. 5 min
Chick Pea Curry
35 min
Chapatis
1 godz. 30 min
Vegetable Biryani
50 min
Dal Makhani
9 godz. 30 min
Aloo Gobi (Bombay Potatoes with Cauliflower)
50 min