Urządzenia i Akcesoria
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
chicken breasts, skinless cut in pieces (2 cm)300 g
-
fresh parsley20 g
-
soy sauce30 g
-
olive oil70 g
-
garlic clove1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
onions quartered100 g
-
red peppers cut in pieces150 g
-
liquid vegetable stockchicken stock900 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
basmati rice, rinsedlong grain rice rinsed200 g
-
broccoli florets cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
carrots peeled, sliced (2 mm)100 g
-
cornflour30 g
-
water40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30.9 g
Kalorie
2248 kJ /
537 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Węglowodany
55.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 min
Potato and Vegetable Salad with Chicken
1 godz. 15 min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Cashew Chicken
45 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Honeyed Chicken
25 min
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40 min
Special Un-Fried Rice
45 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min