Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g chicken breasts, skinless, cut in pieces (2 cm)
- 20 g fresh parsley
- 30 g soy sauce
- 70 g olive oil
- 1 garlic clove
- 10 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2 mm)
- 100 g onions, quartered
- 150 g red peppers, cut in pieces
-
900
g chicken stock
lub liquid vegetable stock - ½ tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
-
200
g long grain rice, rinsed
lub basmati rice, rinsed - 100 g broccoli florets, cut in pieces (2-3 cm)
- 100 g carrots, peeled, sliced (2 mm)
- 30 g cornflour
- 40 g water
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 2248 kJ / 537 kcal
- Białko
- 30.9 g
- Węglowodany
- 55.9 g
- Tłuszcz
- 21.2 g
Alternatywne przepisy
Pasta in Tomato Sauce with Chorizo
25 Min
Chicken with Carrot & Red Pepper Rice and Creamy Mustard Sauce
1h 10 min
Beef Stroganoff
1h
Chicken and Vegetable Soup
1h 30 min
Sweet and Sour Chicken with Rice
40 min
Beef-Ragout with Macaroni
30 min
Chicken Korma
40 min
Sweet and sour chicken with rice
40 min
Chicken Noodle Soup
25 Min
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40 min
Honeyed Chicken
25 Min
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min