Urządzenia i Akcesoria
Asian-style Chicken, Rice and Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
4 portions
Składniki
-
chicken breasts, skinless cut in pieces (2 cm)300 g
-
fresh parsley20 g
-
soy sauce30 g
-
olive oil70 g
-
garlic clove1
-
fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)10 g
-
onions quartered100 g
-
red peppers cut in pieces150 g
-
liquid vegetable stockchicken stock900 g
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
basmati rice, rinsedlong grain rice rinsed200 g
-
broccoli florets cut in pieces (2-3 cm)100 g
-
carrots peeled, sliced (2 mm)100 g
-
cornflour30 g
-
water40 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
30.9 g
Kalorie
2248 kJ /
537 kcal
Tłuszcz
21.2 g
Węglowodany
55.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
All-In-One 'Roast' Beef
1 godz. 30 min
Spring Chicken Casserole
1 godz. 30 min
Beef Stew with Ghoulish Mashed Potato Ghosts
1 godz. 30 min
Chicken Tagine
25 min
Chicken Noodle Soup
25 min
Penne with Diced Butternut Squash and Ham
40 min
Chicken and Vegetable Soup
1 godz. 30 min
Quick Thai Chicken Curry
40 min
Chicken and Root Vegetable Stew
1 godz.
Tomato and Basil Chicken Stew
35 min
Red Bean, Chicken and Sweet Potato Stew
45 min
Chicken Curry with Spinach
1 godz. 5 min