Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Bagel
- 230 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 20 g di zucchero
- 120 g di farina tipo 00 + q.b.
- 130 g di farina manitoba
- 5 g di sale
- ½ cucchiaino di latte in polvere (opcjonalnie)
- 5 g di olio di semi di girasole
- 15 g di burro a temperatura ambiente
- 1 uovo sbattuto
- 1 - 2 cucchiai di semi di sesamo, papavero, etc a piacere
- 200 g di salmone affumicato a fette
- 50 g di rucola, lavata ed asciugata
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 715 kJ / 171.1 kcal
- Białko
- 9.2 g
- Węglowodany
- 22.5 g
- Tłuszcz
- 4.9 g
- Błonnik
- 1.1 g
Alternatywne przepisy
Burrito saluto al sole (di Sorelle Passera)
1h
Bagel con carpaccio di pesce spada e avocado
3 Std.
Burger vegan
5h
Manzo alla Wellington con jus di vino rosso e salsa duxelle di funghi champignon
2h 30min
Baguette
4h
Waffles di patate dolci con salsa di pomodoro
1h
Bagel con salmone affumicato e cetriolo
2h 30min
Focaccia primavera
3 Std.
Croissant all'albicocca (di Luca Montersino)
5h
Tris di taralli al profumo di Sardegna
2h
Brioche con tacchino arrosto e pomodoro fresco
5h 30min
Burger buns
4h 40min