Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 10 g succo di limone, spremuto fresco
- 80 g di miele di acacia
- 1 ½ g di agar agar (1 cucchiaino raso)
- 1000 g di acqua
- 400 g di polpa di pesca (circa 5 pesche)
- Wartości odżywcze
- na 1 bottiglia
- Kalorie
- 1414 kJ / 338 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 86 g
- Tłuszcz
- 0.4 g
- Błonnik
- 6 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Succo di mela
2 Std. 10 Min
Succo di albicocca
2 Std. 10 Min
Succo di pera
2 Std. 10 Min
Succo di pesca e mango
20 dk
Confettura di albicocche
1 godz. 30 min
Frozen yogurt alla pesca
10u. 20min
Confettura di ciliegie
1 godz. 30 min
Confettura di pesche
1h 20min
Confettura di fragole
1 Std. 10 Min
Gelato di fragole
10 Min
Conserva di pomodoro classica
7h 20min
Gelato veloce alla fragola
20 dk