Salsa di pomodori, pancetta e paprika
TM31 TM5 TM6

Salsa di pomodori, pancetta e paprika

5.0 (8 ocen)

Składniki

  • 200 g di cipolle in quarti
  • 400 g di pomodori maturi, in quarti e privati dei semi
  • 50 g di olio extravergine di oliva
  • 100 g di pancetta affumicata a cubetti (3 cm)
  • 1 cucchiaio di paprika dolce
  • 2 cucchiaini di sale
  • 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
  • 1 cucchiaino di origano secco

Wartości odżywcze
na 1 porzione
Kalorie
921 kJ / 220 kcal
Białko
7.3 g
Węglowodany
7 g
Tłuszcz
18.1 g
Błonnik
2 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy