Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 200 g di cipolle in quarti
- 400 g di pomodori maturi, in quarti e privati dei semi
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di pancetta affumicata a cubetti (3 cm)
- 1 cucchiaio di paprika dolce
- 2 cucchiaini di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato fresco
- 1 cucchiaino di origano secco
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 921 kJ / 220 kcal
- Białko
- 7.3 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 18.1 g
- Błonnik
- 2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Minestra di primavera con gallinella e gamberi
1 Std.
Salsa di pomodori ciliegia
1 Std. 30 Min
Panna ai funghi (senza lattosio)
20 Min
Verdure saporite
40 Min
Iris siciliani
4 godz. 10 min
Salsa al pomodoro
40 Min
Salsa carciofi e fagioli
1 Std. 10 Min
Salsa al formaggio di pecora
20 Min
Sugo all'arrabbiata
20 Min
Ravioli di ricotta con sugo di melanzane
1 Std. 40 Min
Salsa mousseline
20 Min
Composta di melanzane e peperoni
1 Std. 45 Min