Urządzenia i Akcesoria
Eggplant and Tomato Pasta
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
4 portions
Składniki
-
Parmesan cheese cut into pieces2 oz
-
olive oil1 oz
-
garlic cloves2
-
yellow onions quartered4 oz
-
21 oz canned whole tomatoesripe tomatoes cut into pieces (¾ in.)21 oz
-
Italian seasoning1 tsp
-
salt or to taste1 ½ tsp
-
ground black pepper or to taste½ tsp
-
sugar1 tsp
-
eggplant cut into pieces (¾ in.)16 oz
-
dried pasta eg. farfalle (bow tie pasta) or amori12 oz
-
water24 ½ oz
-
fresh basil leaves (approx. 20 medium leaves)3 sprigs
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Białko
19 g
Kalorie
2146 kJ /
513 kcal
Tłuszcz
13 g
Błonnik
10 g
Węglowodany
85 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Italian Pasta
10 Przepisów
Stany Zjednoczone
Stany Zjednoczone
Może spodoba Ci się również...
Risotto with Broccolini
35 min
Tofu Stew
30 min
Brown Rice Risotto with Tuna and Artichokes
1 godz.
Longevity Noodles
40 min
Kabocha Sage Risotto
40 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
Eggplant "Meatballs" with Romesco Sauce
2 godz. 45 min
Orzo with Salmon, Green Beans and Avocado Sauce
40 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 godz. 10 min
Mushroom Risotto
30 min
Portuguese Fish and Potato Stew
45 min
Sausage and Lentil Stew
1 godz. 15 min