Urządzenia i Akcesoria
Baked Salmon Cakes with Corn Salsa
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 45 min
8 pieces
Składniki
Salmon Cakes
-
green onions trimmed, cut into pieces3
-
salt½ tsp
-
whole black peppercorns½ tsp
-
fresh salmon skinless, boneless, cubed (1 in.)11 oz
-
large egg1
-
panko1 oz
-
capers drained but not rinsed1 tbsp
-
lemon juice1 tsp
Corn Salsa
-
red onions cut into pieces4 oz
-
red bell peppers de-seeded, de-stemmed, cut into pieces3 oz
-
fresh jalapeño chili de-seeded, de-stemmed1
-
sweet corn kernels8 oz
-
salt¼ tsp
-
cilantro to garnish
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
11 g
Kalorie
431 kJ /
103 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
1 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Baked Fish with Shrimp, Vegetables and Basmati Rice (Ben)
1 godz.
Meatloaf with Mushroom Sauce
1 godz. 30 min
Sesame Orange Chicken
1 godz. 30 min
Mediterranean Chicken
35 min
Fish Tacos
45 min
Lemon Caper Salmon with Ribbon Squash
35 min
Chicken Fajita Soup
50 min
Spicy Asian Snow Peas
25 min
Ancho-Cranberry Turkey Enchiladas
1 godz. 10 min
Greek Broccoli with Arugula Pesto and Roasted Lemon
30 min
Green Bean Gremolata
25 min
Southwest Quinoa
40 min