Urządzenia i Akcesoria
Thai Curry Noodles
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
cilantro (approx. 25 sprigs)½ oz
-
rice noodles (Pad Thai style)8 oz
-
hot water to cover and soak noodles
-
coconut oil1 oz
-
onions halved4 oz
-
garlic clove1
-
coconut milk (approx. 1 can)13 oz
-
water4 oz
-
Thai red curry paste4 oz
-
soy sauce½ oz
-
coconut sugar optional2 tsp
-
red bell peppers sliced (¼ in.) then halved4 oz
-
yellow bell peppers sliced (¼ in.) then halved4 oz
-
snow peas halved lengthways4 oz
-
½ oz rice wine vinegarlime juice½ oz
-
toasted sesame seeds2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
461.7 mg
Białko
10.5 g
Kalorie
2394.1 kJ /
572.2 kcal
Tłuszcz
24.9 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
19.6 g
Węglowodany
69.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Lemony Broccoli and Chickpea Pitas
45 min
Chard in Parmesan Broth with Tortellini
45 min
Holiday Couscous (Kris Morningstar)
50 min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 h 10 min
Eggplant and Tomato Pasta
45 min
Risotto with Broccolini
35 min
Pasta Primavera
50 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Vegan Cashew Sauté
35 min
Pasta Fagioli Soup
40 min
Vegetarian Chili
50 min