
Urządzenia i Akcesoria
Thai Curry Noodles
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 portions
Składniki
-
cilantro (approx. 25 sprigs)½ oz
-
rice noodles (Pad Thai style)8 oz
-
hot water to cover and soak noodles
-
coconut oil1 oz
-
onions halved4 oz
-
garlic clove1
-
coconut milk (approx. 1 can)13 oz
-
water4 oz
-
Thai red curry paste4 oz
-
soy sauce½ oz
-
coconut sugar optional2 tsp
-
red bell peppers sliced (¼ in.) then halved4 oz
-
yellow bell peppers sliced (¼ in.) then halved4 oz
-
snow peas halved lengthways4 oz
-
lime juice½ oz
-
toasted sesame seeds2 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
572.2 kcal /
2394.1 kJ
Białko
10.5 g
Tłuszcz
24.9 g
Węglowodany
69.6 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
19.6 g
Sód
461.7 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Moroccan Chicken Bowl
45 min
Eggplant, Spinach & Lentil Curry
25 min
Sun-Dried Tomato Spaghetti
45 min
Butternut Squash Coconut Curry
40 min
Jalapeño Chicken Lettuce Wraps with Guacamole
30 min
Cauliflower and Date Tagine
55 min
Vegan Spaghetti and "Meatballs"
1 h 30 min
Huevos Rancheros
45 min
Vegetarian Burger
1 h 15 min
One-Pot Barley and Vegetables
1 h 10 min
Vegetarian Chili
50 min
Indian Vegetable Curry
50 min