Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 17 ½ oz water
- 7 oz carrots, in pieces (1 in.)
- 14 ½ oz sweet potatoes, cubed (1 in.)
- 14 oz potatoes, cubed (1 in.)
- 7 oz butternut squash, cubed (1 in.)
- 10 ½ oz zucchini, with skin, cubed (1 in.)
- 10 ½ oz red onions, in wedges
- 10 ½ oz red bell pepper, sliced in strips
- 1 ½ oz extra virgin olive oil, to grease
- 1 - 2 tsp salt
- 1 - 2 pinches ground black pepper
- 1 tbsp mixed fresh herbs, chopped, to garnish
- Wartości odżywcze
- na 1 portion
- Kalorie
- 761 kJ / 182 kcal
- Białko
- 3 g
- Węglowodany
- 31 g
- Tłuszcz
- 6 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 4 g
- Sód
- 392 mg
Alternatywne przepisy
Basic Soup Purée
45min
Steamed Rice
25 min
Boiled Pasta
20 min
Buttermilk Mashed Potatoes
35 min
Steamed Cubed Potatoes
40 min
Steamed Carrot Slices
25 min
Chicken Noodle Soup
50min
Vegetable Soup
35 min
Potato, Bacon and Cheese Tortilla
50min
Sirloin Steaks with Herb Butter, Rosemary Potatoes and Broccoli
45min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1h 45min
Steamed Carrots
25 min