Herb Roasted Potatoes and Vegetables
TM6 TM5

Herb Roasted Potatoes and Vegetables

4.3 (12 ocen)

Składniki

  • 17 ½ oz water
  • 7 oz carrots, in pieces (1 in.)
  • 14 ½ oz sweet potatoes, cubed (1 in.)
  • 14 oz potatoes, cubed (1 in.)
  • 7 oz butternut squash, cubed (1 in.)
  • 10 ½ oz zucchini, with skin, cubed (1 in.)
  • 10 ½ oz red onions, in wedges
  • 10 ½ oz red bell pepper, sliced in strips
  • 1 ½ oz extra virgin olive oil, to grease
  • 1 - 2 tsp salt
  • 1 - 2 pinches ground black pepper
  • 1 tbsp mixed fresh herbs, chopped, to garnish

Wartości odżywcze
na 1 portion
Kalorie
761 kJ / 182 kcal
Białko
3 g
Węglowodany
31 g
Tłuszcz
6 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Błonnik
4 g
Sód
392 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy