Herb Roasted Potatoes and Vegetables

Herb Roasted Potatoes and Vegetables

4.3 12 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions

Składniki

  • water
    17 ½ oz
  • carrots in pieces (1 in.)
    7 oz
  • sweet potatoes cubed (1 in.)
    14 ½ oz
  • potatoes cubed (1 in.)
    14 oz
  • butternut squash cubed (1 in.)
    7 oz
  • zucchini with skin, cubed (1 in.)
    10 ½ oz
  • red onions in wedges
    10 ½ oz
  • red bell pepper sliced in strips
    10 ½ oz
  • extra virgin olive oil to grease
    1 ½ oz
  • salt
    1 - 2 tsp
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches
  • mixed fresh herbs chopped, to garnish
    1 tbsp

Wartości odżywcze na 1 portion

Kalorie 182 kcal / 761 kJ
Białko 3 g
Tłuszcz 6 g
Węglowodany 31 g
Błonnik 4 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Sód 392 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...