Urządzenia i Akcesoria
Herb Roasted Potatoes and Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
water17 ½ oz
-
carrots in pieces (1 in.)7 oz
-
sweet potatoes cubed (1 in.)14 ½ oz
-
potatoes cubed (1 in.)14 oz
-
butternut squash cubed (1 in.)7 oz
-
zucchini with skin, cubed (1 in.)10 ½ oz
-
red onions in wedges10 ½ oz
-
red bell pepper sliced in strips10 ½ oz
-
extra virgin olive oil to grease1 ½ oz
-
salt1 - 2 tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
mixed fresh herbs chopped, to garnish1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
392 mg
Białko
3 g
Kalorie
761 kJ /
182 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 Min
Rice Salad with Eggs and Tuna Fish
1 Std.
Sautéing 7 oz Bell Pepper
20 Min
Asparagus and Ham Rotelle
40 Min
Pasta Primavera
50 Min
Carrot and Brussels Sprouts Risotto
35 Min
Maple and Mustard Salmon
20 Min
Mac and Cheese Muffins
1 Std. 5 Min
Tuna with Penne Pasta
30 Min
Smoked Salmon and Zucchini Pasta
35 Min
Salmon Fillets with Orange Glaze, Buckwheat Risotto and Steamed Asparagus
40 Min
Lemony Green Beans
20 Min