Urządzenia i Akcesoria
Herb Roasted Potatoes and Vegetables
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
8 portions
Składniki
-
water17 ½ oz
-
carrots in pieces (1 in.)7 oz
-
sweet potatoes cubed (1 in.)14 ½ oz
-
potatoes cubed (1 in.)14 oz
-
butternut squash cubed (1 in.)7 oz
-
zucchini with skin, cubed (1 in.)10 ½ oz
-
red onions in wedges10 ½ oz
-
red bell pepper sliced in strips10 ½ oz
-
extra virgin olive oil to grease1 ½ oz
-
salt1 - 2 tsp
-
ground black pepper1 - 2 pinches
-
mixed fresh herbs chopped, to garnish1 tbsp
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
392 mg
Białko
3 g
Kalorie
761 kJ /
182 kcal
Tłuszcz
6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
31 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Curried Couscous, Carrot and Chickpea Salad
15 min
Steamed Zucchini
35 min
Steamed Carrots
25 min
Sautéing Chicken Cubes
15 min
Sautéing Turkey Strips
Brak ocen
Sautéing 14 oz Carrots
20 min
Pasta Primavera
50 min
Fettuccine with Arugula and Ricotta
1 godz.
Shrimp & Crab Linguine
25 min
Three Cheese Pasta Shells
40 min
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50 min
Lemony Green Beans
20 min