青江菜炒鴻喜菇

青江菜炒鴻喜菇

4.6 11 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 人份

Składniki

  • 蒜頭
    10 克
  • 10 克
  • 紅蘿蔔 ,切絲
    20 克
  • 鴻喜菇 ,洗淨剝散
    100 克
  • 青江菜 ,切段
    250 克
  • 10 克
  • ¼ 茶匙

Wartości odżywcze na 1 人份

Kalorie 40 kcal / 169 kJ
Białko 1.789 g
Tłuszcz 2.835 g
Węglowodany 2.614 g
Błonnik 2.309 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...