青江菜炒鴻喜菇
TM6 TM5 TM31

青江菜炒鴻喜菇

4.6 (11 ocen)

Składniki

  • 10 克 蒜頭
  • 10 克 油
  • 20 克 紅蘿蔔 ,切絲
  • 100 克 鴻喜菇 ,洗淨剝散
  • 250 克 青江菜 ,切段
  • 10 克 水
  • ¼ 茶匙 鹽

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
169 kJ / 40 kcal
Białko
1.789 g
Węglowodany
2.614 g
Tłuszcz
2.835 g
Błonnik
2.309 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy