
Urządzenia i Akcesoria
青江菜炒鴻喜菇
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 15 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭10 克
-
油10 克
-
紅蘿蔔 ,切絲20 克
-
鴻喜菇 ,洗淨剝散100 克
-
青江菜 ,切段250 克
-
水10 克
-
鹽¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
40 kcal /
169 kJ
Białko
1.789 g
Tłuszcz
2.835 g
Węglowodany
2.614 g
Błonnik
2.309 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣四季家常菜
71 Przepisów
Tajwan
Tajwan