
Urządzenia i Akcesoria
鳳梨蝦仁拌炒飯
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 5 min
4 人份
Składniki
-
草蝦仁 ,挑去腸泥15 隻
-
紹興酒½ 大匙
-
白胡椒粉1 ¼ 茶匙
-
水1100 克
-
米120 克
-
無鹽烤腰果15 克
-
蒜頭5 克
-
油1 大匙
-
紅蘿蔔 ,切丁80 克
-
新鮮四季豆 ,切段50 克
-
鳳梨 ,切片100 克
-
鹽 ,依個人喜好添加¼ 茶匙
-
醬油 ,依個人喜好添加2 茶匙
-
蠔油2 茶匙
-
黑胡椒粉 ,依個人喜好添加¼ 茶匙
Wartości odżywcze na 1 人份
Kalorie
223.2 kcal /
933 kJ
Białko
11.2 g
Tłuszcz
5.2 g
Węglowodany
34.2 g
Błonnik
2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

台灣味拌炒飯
11 Przepisów
Tajwan
Tajwan