![Caldo vegetal Caldo vegetal](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/7457DA7C-7A3A-4BF8-B533-4051C5B4F1C2/Derivates/D7DE1105-4182-4A56-8A98-E786B36A1C62.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 150 g de calabacín pelado, en dados
- 150 g de patata pelada, en trozos
- 60 g de zanahoria pelada, en trozos
- 1 hoja de lechuga verde (lavada y escurrida)
- 800 g de agua
- Wartości odżywcze
- na 1 Receta completa
- Kalorie
- 673 kJ / 161 kcal
- Białko
- 7.16 g
- Węglowodany
- 30.84 g
- Tłuszcz
- 1.01 g
- Błonnik
- 6.36 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Lentejas con arroz y manzana
2h 35min
Caldo de pollo
30 min
Crema de patata, lechuga y arroz
30 min
Caldo de verduras
35 min
Caldo de carne (pollo o ternera)
40 min
Sopita de arroz
20 min
Salsa ligera de tomate
20 min
Papilla con mijo, plátano y leche
15 min
Pasta con hinojo y merluza
25 min
Caldo base
55 min
Albóndigas de pavo con salsa de tomate
30 min
Puré de calabacín en cubitos
50min