Berenjenas al ajillo
TM31 TM5 TM6

Berenjenas al ajillo

2.9 (76 ocen)

Składniki

  • 500 g de berenjenas tailandesas con piel (cortadas en rodajas de 2 cm)
    lub 500 g de berenjenas normales (cortadas en rodajas de 2 cm y cada rodaja en 4 trozos)
  • 1 cucharada de sal
  • 4 - 5 dientes de ajo
  • 50 g de aceite de oliva virgen extra

Wartości odżywcze
na 1 ración
Kalorie
393 kJ / 94 kcal
Białko
0.7 g
Węglowodany
3.7 g
Tłuszcz
8.5 g
Błonnik
2.1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy