Gazpacho de tomate y albahaca

Gazpacho de tomate y albahaca

4.7 55 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
8 raciones

Składniki

  • de aceite de oliva virgen extra
    150 g
  • de tomate maduro en cuartos
    1000 g
  • de vinagre de vino blanco
    50 g
    50 g de vinagre de manzana
  • de albahaca fresca (solo las hojas)
    4 - 6 ramitas
  • de sal
    1 cucharadita
  • de pimienta negra recién molida
    1 pellizco
  • de cubitos de hielo
    500 g
    500 g de agua, muy fría

Wartości odżywcze na 1 ración

Kalorie 203 kcal / 848 kJ
Białko 1.2 g
Tłuszcz 22.1 g
Węglowodany 4.4 g
Błonnik 1.7 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...