Corvina a la roteña

Corvina a la roteña

4.4 49 ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 45 min
6 raciones

Składniki

  • 500 g de tomate maduro en cuartos
  • 2 - 3 dientes de ajo
  • 100 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar)
  • 300 g de pimiento verde cortado en tiras
  • 300 g de pimiento rojo cortado en tiras
  • 300 g de cebolla cortada en juliana
  • 1 cucharadita de orégano seco
  • 1 ½ cucharadita de sal
  • 1 corvina (aprox. 1300 g) cortada en rodajas
  • 2 pellizcos de pimienta molida
  • 100 g de vino blanco

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 ración

Białko 31.19 g
Kalorie 1701 kJ / 407 kcal
Tłuszcz 25.72 g
Błonnik 3.67 g
Węglowodany 11.09 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...