Esparguete integral com molho de abacate e 'parmesão' vegan

Esparguete integral com molho de abacate e 'parmesão' vegan

4.5 95 ocen
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 25 min
4 doses

Składniki

Parmesão vegan
  • amêndoa s/ pele
    100 g
  • caju
    100 g
  • levedura de cerveja
    1 c. sopa de
  • sal
    1 c. chá de
  • alho em pó
    1 c. chá de
Esparguete
  • água
    1200 g
  • sal
    1 c. chá de
  • esparguete integral
    350 g
  • manjericão
    20 g
  • dentes de alho
    2
  • abacate maduro cortado em pedaços
    320 g
  • sumo de lima (2 unid. aprox.)
    30 g
  • azeite
    30 g
  • tomate-cereja cortado em quartos
    150 g
  • milho cozido escorrido
    100 g

Wartości odżywcze na 1 dose

Kalorie 844.4 kcal / 3533 kJ
Białko 24.6 g
Tłuszcz 45.2 g
Węglowodany 92.8 g
Błonnik 12.6 g
Tłuszcz nasycony 6.1 g
Sód 1203.5 mg

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...