Canelones de cogumelos e requeijão

Canelones de cogumelos e requeijão

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz.
4 doses

Składniki

  • cogumelos Paris
    400 g
  • azeite mais q.b. p/ untar
    20 g
  • acelgas só as folhas, picadas grosseiramente
    300 g
  • cebola cortada em quartos
    1
  • dentes de alho
    2
  • orégãos
    2 c. chá de
  • requeijão
    200 g
  • tomate em pedaços
    400 g
  • caldo de legumes caseiro sem sal (ver dica)
    2 c. chá de
  • água
    60 g
  • placas de lasanha frescas cortadas ao meio (140 g aprox.)
    4
  • queijo mozarela ralado
    50 g
  • Manjericão fresco só as folhas, q.b. p/ guarnecer

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 464.4 mg
Białko 15.8 g
Kalorie 1233 kJ / 294.7 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 4.2 g
Węglowodany 27.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...