Sopa de lentilhas e acelgas vermelhas

Sopa de lentilhas e acelgas vermelhas

4.6 39 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 doses

Składniki

  • lentilhas vermelhas
    100 g
  • dentes de alho
    3
  • azeite
    20 g
  • cebola cortada em pedaços
    220 g
  • cenoura cortada em pedaços
    220 g
  • água
    700 g
  • sal
    1 pitada de
  • acelgas vermelhas
    150 g
    150 g espinafres vermelhos
  • coentros só as folhas
    3 c. sopa de

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 dose

Sód 110.7 mg
Białko 5.4 g
Kalorie 528.5 kJ / 126.3 kcal
Tłuszcz 3.7 g
Błonnik 4.1 g
Tłuszcz nasycony 0.5 g
Węglowodany 19.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...