Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 2 rametti di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- ½ spicchio di aglio
- 50 g di sale grosso
- 150 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
-
350
g di farina tipo 1 + q.b.
lub 350 g di farina tipo 0 + q.b. - 50 g di olio extravergine di oliva
- Wartości odżywcze
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 163 kJ / 39 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 7 g
- Tłuszcz
- 1 g
- Błonnik
- 0.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Biscotti da inzuppo
45 Min
Millefoglie pepe e origano
4 godz. 30 min
Taralli all'olio extravergine di oliva
55 min
Mantovanine
2h 45min
Grissini torinesi
1h 35min
Crackers all'acqua
3 Std.
Nodini mediterranei
3h 50min
Coppia ferrarese
1h
Chiocciole al formaggio
4h 15min
Biscotti intrecciati (di Erica Liverani)
1h 20min
Lingue croccanti ai cereali
3 Std.
Panini all'olio
3h 10min